Wrexhamin toimitusjohtaja Humphrey Ker paljastaa seuran Hollywood-omistajien Ryan Reynoldsin ja Rob McElhenneyn olevan jatkuvasti otteluiden jälkeen seuran pukukopissa.

Asia nousi viikonlopun jälkeen puheenaiheeksi Valioliigassa, kun Chelsea-omistaja Todd Boehly piti palopuheen pelaajille lauantain Brighton-tappion jälkeen.

Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjaportaalla National Leaguen kärkipaikkaa hallussa pitävän Wrexhamin organisaatiossa vastaavat tempaukset ovat normaaleja. Omistajien suhde joukkueeseen on walesilaisseurassa tärkeä asia, jota vaalitaan.

– Me tykkäämme tehdä täällä Wrexhamissa asiat eri tavalla. Kuulin Todd Boehlyn menneen Chelsean pukukoppiin, ja yksi asia mitä me täällä Wrexhamissa haluamme tehdä on pitää yllä suhdetta pelaajien, valmennuksen ja omistusportaan välillä, Ker avasi TalkSportille.

– Rob ja Ryan eivät ole ikinä ulkona pukukopista, kun he ovat täällä Yhdysvalloista. He odottavat ottelun päättymiseen saakka. He ovat kuin koulupoikia, eivätkä voi uskoakaan saaneensa luvan olla täällä.

– Uskon heidän olevan ylpeä sellaisesta yhteydestä. Toivomme sen tekevän tästä hauskan paikan tulla pelaamaan, katsomaan ja työskentelemään täällä.

LUE MYÖS!