Chelsea on pelannut suorastaan umpisurkean kauden.

Chelsea on parhaillaan Valioliigassa 11. sijalla, jäänee ulos ensi kauden europeleistä ja on lisäksi pudonnut kaikista cup-kilpailuista.

Tiistai-iltana Chelsea putosi Mestarien liigasta hävittyään puolivälierissä Real Madridille yhteismaalein 0-4. Real Madrid voitti molemmat osaottelut 2-0.

Chelsean seuralegenda Didier Drogba käväisi Canal Plusin haastattelussa ja otti kantaa Chelsean tilanteeseen. Drogban kommenteista voi päätellä, ettei hän ole järin innostunut Chelsea-omistaja Todd Boehlysta.

– Tiesin, että tällä seuralla oli tietty taso Roman Abramovitšin aikakaudella, mutta mielestäni nyt sellainen puuttuu. Minulle oli todella vaikeaa nähdä, miten he hankkiutuivat eroon tietyistä ihmisistä. Chelsean pitäisi mennä takaisin alkutekijöihin ja niihin arvoihin, joita seuralla oli. En enää tunnista seuraani. Kyseessä ei ole enää sama seura. Nyt sillä on uusi omistaja ja uusi visio.

– Tietenkin yritämme vertailla sitä Abramovitšin aikakauteen, jolloin seura hankki lukuisia pelaajia, mutta päätökset olivat aina hyvin järkeviä. Seura hankki Petr Cechin, Andri Ševtšenkon, Hernán Crespon, Michael Essienin, Florent Maloudan ja minun kaltaisia pelaajia voittaakseen pokaaleja. Puhumme kokeneista pelaajista. Nyt strategia on erilainen. Seura panostaa nuoriin pelaajiin, mutta 30 pelaajan pukukoppi on vaikea haaste valmentajalle.

– Chelsealta puuttuu karismaattisia johtajia. Tarvitset pelaajia, jotka kantavat vastuunsa. Tarvitset pelaajia, jotka tuovat hullun fiiliksen stadionille.

LUE LISÄÄ