Manchester Unitedin entinen kärkipelaaja Dimitar Berbatov sanoo, että Tottenhamin Harry Kane ei ole vastaus Unitedin hyökkääjäongelmaan.

Unitedin odotetaan hankkivan ensi kesänä uusi ykköshyökkääjä, ja Englannin maajoukkuetta kipparoiva Kane, 29, on tiettävästi korkealla manchesterilaisten ehdokaslistalla.

Tammikuussa Manchester United lainasi Wout Weghorstin Burnleystä loppukauden mittaisella sopimuksella. Manageri Erik ten Hag on kehunut hollantilaishyökkääjän otteita, mutta kaksi maalia iskenyttä Weghorstia ei pidetä kannattajien tai asiantuntijoiden keskuudessa pitkäaikaisena ratkaisuna ysipaikalle.

Sekä Manchester Unitedia että Tottenhamia edustanut Berbatov tietää, mihin Kane pystyy, mutta Spursin tähtihyökkääjän ikä mietityttää häntä.

– Harry Kanen maalitilastoista ei voi kiistellä. Hän on yksi sukupolvensa parhaista siinä, miten hän tekee maaleja, miten hän pelaa ja miten hän näkee pelin. Hän on uskomaton, kommentoi Berbatov Goalille.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Will Harry Kane stay at Spurs without Champions League football? 🎥⚪

– Mutta yksi asia, joka minua huolestuttaa, on hänen ikänsä. Hän on lähes 30, eikä kukaan nuorene. Minusta se on iso ongelma, jos joku haluaa hankkia hänet.

– Uskon, että hän jää Spursiin, koska hänellä on siellä on niin iso perintö. Hän on heidän ja Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijä. Hän on kapteeni.

– Kun joku sanoo Spurs, minulle tulee ensimmäisenä mieleen Harry Kane. Hänen perintönsä on vain liian iso tahrattavaksi. En usko, että kukaan Spursia seuraava olisi tyytyväinen, jos hän menisi toiseen seuraan. Kaikki olisivat vihaisia.

Berbatovin mielestä Napolin Victor Osimhen, 24, olisi parempi vaihtoehto Manchester Unitedille.

– Se (hyökkääjän hankkiminen) on niin vaikeaa, koska he tarvitsevat pelaajan, joka tekee varmasti maaleja. He tarvitsevat oikean ikäisen pelaajan, jotta hän voi kehittyä ja tulla paremmaksi ja paremmaksi, jotta hänestä on hyötyä moneksi vuodeksi.

– Minun mielessäni se pelaaja on Osimhen. Hänellä on uskomaton kausi meneillään ja hän tekee mahtavia juttuja. Sellaisen pelaajan haluaisin nähdä Unitedissa.