Chelsea putosi tiistai-iltana Mestarien liigasta. Real Madrid voitti puolivälierien jälkimmäisen osan Lontoossa 2-0 ja eteni välieriin yhteismaalein 4-0.

Chelsea palkkasi Frank Lampardin loppukauden päävalmentajakseen kaksi viikkoa sitten.

Lampard on valmentanut joukkuetta neljässä ottelussa, joista jokainen on päättynyt tappioon. Neljästä ottelusta tuloksena on yhtä monta tappiota, vain yksi tehty maali ja seitsemän takaiskumaalia.

Lampardista tuli samalla koko Chelsean 118-vuotisen seurahistorian ensimmäinen valmentaja, joka häviää kaikki neljä ensimmäistä otteluaan.

Lampard on saanut valmennusurallaan varsin huomattavaa kritiikkiä. Kun mukaan lasketaan Everton-pesti, josta Lampard sai potkut tammikuussa, on Lampard voittanut edellisestä 18 ottelustaan vain yhden. Mukaan mahtuu myös kaksi tasapeliä ja peräti 15 tappiota.

Chelsea on parhaillaan 11. sijalla Valioliigassa. Ensi kauden Mestarien liiga jää haaveeksi. Chelsealla ei ole enää juurikaan pelattavaa loppukaudella, sillä putoamisviiva on 12 pisteen päässä, joten Chelsealla ei ole toistaiseksi sen suurempaa painetta senkään suhteen.

ESPN UK

@ESPNUK
Frank Lampard's last 18 matches as a manager:

❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 2-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-1
❌ Lost 4-1
🤝 Drew 1-1
❌ Lost 2-1
❌ Lost 3-0
❌ Lost 4-1
❌ Lost 2-0
🤝 Drew 0-0
✅ Won 3-0
❌ Lost 1-0
❌ Lost 2-0
❌ Lost 2-1