Chelsea ei laske Luis Enriqueä pääehdokkaidensa joukkoon uuden managerinsa etsinnässä, kertoo Telegraph.

Enrique kävi hiljattain Lontoossa keskustelemassa Chelsean kanssa, mutta hänen kanssaan ei suunnitella uusia neuvotteluja, mikä saattaa avata Tottenhamille mahdollisuuden tavoitella häntä vapaasti.

Barcelonaa ja AS Romaa aiemmin luotsannut Enrique sai lähtöpassit Espanjan maajoukkueesta Qatarin MM-kisojen jälkeen.

Chelsea on ryhtynyt karsimaan ehdokaslistaansa, ja Enriquen lisäksi pääehdokkaiden ulkopuolelle on jäänyt Sporting CP:n Rúben Amorim.

Bayernin sivuun siirtämä Julian Nagelsmann ja Tottenhamista tuttu Mauricio Pochettino tekivät Chelseaan vaikutuksen ensimmäisissä haastatteluissaan, mutta lontoolaisseuralla ei ole vielä selkeää suosikkia uudeksi manageriksi.

Pochettinoa harkittiin Chelsean peräsimeen jo viime syksynä, mutta tuolloin lontoolaiset pestasivat Brightonista Graham Potterin, joka sai kenkää tämän kuun alussa. Pochettino on ollut vailla töitä lähdettyään viime kauden jälkeen Paris Saint-Germainista.

Chelsea nimitti loppukauden mittaisella sopimuksella väliaikaisvalmentajakseen seuralegenda Frank Lampardin, joka luotsasi joukkuetta jo vuosina 2019-2021. Hän on hävinnyt kaikki neljä otteluaan tähän mennessä.