Ruben Selles pettyi Southamptonin epäonnisttua nappaamaan kolmea pistettä Arsenalin vieraana.

Pyhimykset johti 3-1-lukemin viimeisillä minuuteilla, mutta Martin Ødegaardin ja Bukayo Sakan maalit kampesivat isäntäjoukkueen tasoihin 3-3-lukemiin päättyneessä trillerissä.

Voitto olisi nostanut Southamptonin pois Valioliigan viimeiseltä sijalta. Joukkue on tällä hetkellä viisi pistettä putoamisviivan alla.

– Tämä tuntuu kahdelta menetetyltä pisteeltä. Olimme valmiita siihen, mutta on pettymys että menetimme kaksi pistettä lopussa, Selles harmitteli lehdistölle.

– Me tulimme tänne voittamaan ottelun ja osoittamaan että joukkueemme on vielä elossa. Teimme mielestäni sen.

– Me osoitimme luonnetta ja erilaisia variaatioita, joihin pystymme. Olemme ylpeitä siihen mitä teimme yhdessä joukkueena. Meidän täytyy jatkaa tätä loppukauden ajan.

– Siitä ei ole pitkääkään aikaa, kun Bournemouth menetti tällä stadionilla kahden maalin johdon ja hävisi 2-3. Me olimme mukana pelissä viimeiseen hetkeen saakka. Tätä tapahtuu, mutta pelaajat puolustivat ja pelasivat yhdessä.

Myös Southampton-kapteeni James Ward-Prowse oli harmissaan eteläenglantilaisseuran epäonnistuttua nappaamaan putoamistaistelussa tärkeitä pisteitä.

– Tämä on hyvä piste täältä, mutta me olemme pettyneitä ettemme saaneet kaikkia kolmea. Tämä on suuri isku, mutta voimme ottaa paljon positiivisia asioita tästä ottelusta, Ward-Prowse lisäsi.

LUE MYÖS!