Tottenhamin kapteeni ja maalivahti Hugo Lloris sanoo, että joukkue on anteeksipyynnön velkaa kannattajilleen.

Spurs hävisi sunnuntaina Newcastlen vieraana Valioliigassa murskalukemin 1-6. Kotijoukkue johti peliä viidellä osumalla jo 20 minuutin jälkeen.

– Se oli todella noloa. Meidän pitäisi pyytää anteeksi kannattajilta. Olimme myöhässä pelin kaikilla osa-alueilla ja hukkasimme täysin pelin ensimmäisen osan. Toinen puoliaika oli eri juttu, mutta se oli todella tuskallista, kommentoi Lloris, 36, Sky Sportsille.

– Kyse ei edes ollut taktiikasta. Me emme vain pystyneet taistelemaan ja olimme koko ajan myöhässä. Newcastle pelasi mahtavan ottelun, he olivat todella aggressiivisia aina pallon saadessaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Biggest halftime leads in Premier League history:

Newcastle 5-0 Tottenham (2023)
Southampton 0-5 Leicester (2019)
Man City 5-0 Watford (2019)

😅

– Nyt on vaikea arvioida esitystä, mutta meiltä puuttui ylpeys. Takaiskuja voi tulla yksi tai kaksi, mutta oli kuin emme olisi pystyneet edes reagoimaan tai vastaamaan takaisin.

– Voimme yrittää löytää tekosyitä ja analysoida esitystä, mutta päällimmäinen asia on se, että meiltä puuttui taisteluhenki. Jalkapallo on todella vaikeaa, jos menee kentälle ilman halua osoittaa aggressiivisuutta.

Lloris joutui itse jättämään ottelun kesken jo tauolla loukkaantumisen takia.

– Loukkaantumiseni ei vaikuta hyvältä. En tiedä, oliko se lihas, mutta minulla tuntui jotain lonkassani, kun potkaisin. Se ei vaikuta hyvältä, sanoi ranskalaistorjuja.