Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hänen joukkueensa oli taas oma itsensä sunnuntaina, kun se voitti Brightonin FA Cupin välierässä.

Viime torstaina United hävisi Eurooppa-liigan välierien toisessa osassa Sevillan vieraana 0-3 ja kärsi otteluparissa tappion yhteismaalein 2-5.

Manchester United ei sunnuntainakaan saanut maalia aikaiseksi varsinaisella peliajalla tai jatko-ottelussa, mutta rangaistuspotkukilpailussa sen hermot kestivät vastustajaa paremmin.

Kumpikin joukkue laukoi seitsemän kertaa, ja ainoa epäonnistuja oli Brightonin Solly March, joka tykitti oman pilkkunsa yli.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Wout Weghorst kissed the ball before handing it to Solly March to take his penalty.

March ended up missing the target 😮

– Torstaina en tunnistanut joukkuettani, mutta tänään palasimme tavalliseen tapaan. Näin päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Taistelimme jokaisesta metristä ja kaksinkamppailusta. Meillä oli hyviä tekopaikkoja, kertasi ten Hag BBC:lle.

Marchin epäonnistumisen jälkeen Unitedin ratkaiseva pilkku tuli toppari Victor Lindelöfille, joka hoiti homman kotiin.

– Hän on aika kylmäpäinen pilkuissa ja muutenkin. Minusta Victor ja Luke Shaw pelasivat loistavasti [toppareina]. He pelasivat hyvin yhteen Casemiron kanssa, kommentoi ten Hag.

Ottelu ei olisi ikinä edennyt jatkoajalle tai pilkuille, jos David de Gea ei olisi venynyt muutamaan huipputorjuntaan Unitedin tolppien välissä.

– Olin todella vaikuttunut hänen pelaamisestaan. Hän otti muutaman loistavan torjunnan. Se teki kipeää, kun hän mokaili torstaina, sanoi ten Hag.

– Siitä rangaistaan aika usein, jos maalivahti tekee virheen. Me petimme hänet [torstaina], emmekä reagoineet taistelemalla hänen puolestaan. Mutta tänään me ponnistimme takaisin ylös.

Manchester United kohtaa loppuottelussa paikallisvastustajansa Manchester Cityn, joka kaatoi lauantaina omassa välierässään Mestaruussarjan Sheffeld Unitedin 3-0. Finaali pelataan 3. kesäkuuta Wembleylla.