The Telegraphin mukaan Manchester United on ryhtynyt selvittämään, mitä Harry Kanen hankkiminen tämän kesän siirtoikkunassa vaatisi.

Englantilaislehti kertoo, että United aikoo tehdä Kanesta tarjouksen. Sitä edeltävät selvitykset hänen hintalapustaan ja siitä, miten neuvottelut Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn kanssa hoidetaan, ovat nyt alkaneet.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

29-vuotiaan Kanen nykyinen sopimus Tottenhamin kanssa umpeutuu ensi kauden jälkeen, eikä hänen odoteta allekirjoittavan uutta diiliä kasvattajaseuransa kanssa.

Se, että United tekisi vakavasti otettavan tarjouksen Kanesta, on Telegraphin mukaan ”painajainen” Levylle, joka näyttää joutuvan kiperän päätöksen eteen siitä, myydäänkö Tottenhamin tähtipelaaja tänä kesänä vai ottaako hän riskin menettää hänet vapaalla siirrolla ensi kauden lopulla.

Levy olisi Telegraphin mukaan valmis kuuntelemaan 80 miljoonan punnan suuruisia tarjouksia Kanesta, kunhan ne tulevat ulkomailta. Muilta englantilaisseuroilta hän on kuitenkin valmis vaatimaan vähintään 100 miljoonan punnan korvausta, eikä takeita niiden hyväksymisestä ole.

Tottenhamin entisestä managerista Mauricio Pochettinosta on kovaa vauhtia tulossa Chelsean uusi vakituinen päävalmentaja. Siirto herättää varmasti spekulaatioita siitä, että argentiinalainen yrittäisi tuoda Kanen joukkueeseensa Stamford Bridgelle. Tällaista skenaariota pidetään kuitenkin äärimmäisen epätodennäköisenä, kun otetaan huomioon lontoolaisseurojen välinen kilpailu.

Tottenham kohtaa seuraavassa Valioliigan kotiottelussaan Manchester Unitedin torstai-iltana.

LUE MYÖS!