Emerson Royal vakuuttaa olevansa tyytyväinen Tottenhamissa.

Pelaajan agentti ja isä Emerson Zulu nousi viikonvaihteessa otsikoihin, kun hän sanoi Royalin olevan todennäköisesti lähdössä seurasta, mainiten Real Madridin poikansa mahdollisena määränpäänä.

– On hyvin mahdollista, että Emerson lähtee Tottenhamista, Zulu sanoi Charla Podcastissa.

– Uskomme, että hänen on aika ottaa isompi harppaus ja siirtyä joukkueeseen, joka taistelee mestaruuksista. Mielestäni hän sopii Real Madridin kaltaiseen jättiläiseen.

Kunnianhimoiset puheet hallitsevaan Euroopan mestariin siirtymisestä herättivät monissa kannattajissa huvittuneisuutta ja hämmennystä.

Royal on kuitenkin nyt puuttunut peliin ja korostanut olevansa sitoutunut Tottenhamille, missä hänen sopimuksensa on voimassa aina vuoteen 2024 saakka.

– Vaikka hänellä on oikeus omaan mielipiteeseensä, en ole koskaan puhunut hänelle siitä. Olen aina tehnyt selväksi, että olen tyytyväinen Tottenhamissa, Royal sanoi London Evening Standardille.

– Ammattiurheilijana olen ylpeä voidessani edustaa joukkuetta, joka uskoi minuun ja antoi minulle mahdollisuuden esitellä taitojani.

24-vuotias on pelannut 22 ottelua Valioliigassa tällä kaudella.

Barcelonan ja Real Betisin entinen laitapuolustaja on kuitenkin tällä hetkellä loukkaantuneena, eikä hänen odoteta pelaavan vielä torstaina Manchester Unitedia vastaan.

LUE MYÖS!