Ryan Mason ei ole hukannut aikaa heittäessään hattunsa kehään Tottenhamin vakituisen työpaikan saamiseksi.

Englannin ja Tottenhamin entinen keskikenttäpelaaja nimitettiin pohjoislontoolaisten kauden toiseksi väliaikaisluotsiksi Cristian Stellinin saatua potkut aiemmin tällä viikolla.

Kyseessä on jo toinen kerta kun Mason nousee seurassa samaan rooliin, nimittäin kaudella 2020-21 hän otti ohjat Tottenhamin loppukaudesta José Mourinhon erottamisen jälkeen.

Masonin tavoitteena on nyt varmistaa Tottenhamin paikka ensi kauden europeleissä – haaste, joka saa alkunsa kotiottelulla Manchester Unitedia vastaan torstai-iltana.

Onnistui hän tässä tai ei, on 31-vuotias kuitenkin ehtinyt vakuutella, ettei hänellä ole ”epäilystäkään” siitä, etteikö hän olisi valmis seuran täysipäiväiseksi manageriksi.

– Totta kai olen valmis. Jos tämä toteutuu, se tietysti tarkoittaa minun tehneen hyvää työtä, Mason sanoi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Ryan Mason's managerial record 📊

Mason will take over as Tottenham's interim manager ✍️

– Mutta se on asia [josta päätetään] tulevaisuudessa, neljän tai kuuden viikon sisällä. Nyt ajatukset ovat torstain ja sunnuntain peleissä.

– Meillä on isot viikot ennen kuin kukaan täällä voi alkaa miettiä sitä tilannetta.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on vastuussa maaliskuussa lähteneen Antonio Conten pysyvän seuraajan etsinnästä.

Muiden ehdokkaiden joukossa ovat muun muassa Luis Enrique, Julian Nagelsmann, Brightonin manageri Roberto De Zerbi sekä Feyenoord-luotsi Arne Slot.

Mason tietää kuitenkin omat vahvuutensa.

– Olen valmentanut kuusi vuotta, mikä on mielestäni pitkä aika, Mason lisäsi.

– Olen viettänyt paljon aikaa nurmikolla, mutta ehkä vielä tärkeämpää minulle on se, että ihmiset, joiden kanssa olen työskennellyt ja joihin olen törmännyt, ovat nopeuttaneet kasvuani yksilönä.

– Tietenkin tässä valmennuskeskuksessa ja myös sen ulkopuolella on monia ihmisiä, joihin luotan ja joiden mielipidettä arvostan ja joiden kanssa olen aina yhteydessä.

Tottenhamin ja Manchester Unitedin välinen Valioliigan huippukamppailu alkaa kello 22.15 Suomen aikaa. LUE OTTELUENNAKKO!

LUE MYÖS!