Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag painottaa, että hänen joukkueensa tarvitsee ensi kaudeksi lisää tulivoimaa.

Cristiano Ronaldo jätti Unitedin vuodenvaihteessa ja manchesterilaisseura hankki loppukaudeksi lainalle Wout Weghorstin Burnleystä, mutta useat kannattajat ja asiantuntijat eivät näe häntä pitkäaikaisena tai riittävän hyvänä ratkaisuna ysipaikan tarpeeseen.

Manchester Unitedin tämän kauden ylivoimaisesti paras maalintekijä on Marcus Rashford 29 osumallaan (kaikki kilpailut), mutta hänet nähdään ensisijaisesti laitahyökkääjänä.

Man Unitedin parhaat maalintekijät (Valioliiga)

Anthony Martial on ollut peliaikaansa nähden varsin tehokas, mutta hänet on tunnettu jo pitkään varsin loukkaantumisherkkänä pelaajana. Weghorst taas on onnistunut maalinteossa vasta kahdesti, joskin ten Hag on kehunut hollantilaishyökkääjää hänen panoksestaan kentällä. Muita varsinaisia keskushyökkääjiä Unitedilla ei ole.

Siirtohuhuissa Manchester United on yhdistetty varsinkin Tottenhamin Harry Kaneen ja Napolin Victor Osimheniin. Lehtitietojen mukaan United on ryhtynyt selvittämään, mitä Kanen, 29, hankkiminen tulevana kesänä vaatisi. Hänen sopimuksensa Spursissa päättyy ensi kauden jälkeen.

– Kaikki tietävät [että tarvitsemme vahvistuksia hyökkäykseen], se ei ole salaisuus. Meillä on koko kauden ollut puute ysipaikan pelaajista, kommentoi ten Hag Sky Sportsin mukaan.

– Ronaldo lähti ja Martial on ollut usein sivussa. [Jadon] Sancho on ollut usein sivussa. Siten meillä on ollut puute hyökkäyspään pelaajista. Meillä on monta peliä pelattavana. Me tarvitsemme pelaajia, jotka voivat vahvistaa joukkuettamme.

– Asiaa voi lähestyä monista eri kulmista. Mitä tulee tyypilliseen ysipaikan pelaajaan, Rashford osaa pelata erittäin hyvin ysinä. Martial on mahtava ysipaikan pelaaja. Joten meillä on hyviä pelaajia, jotka osaavat pelata siinä roolissa, mutta me tarvitsemme ehdottomasti joitain hyökkäyspään pelaajia, laadukkaita pelaajia, jotka kehittävät hyökkäystämme.