Manchester Unitedin topparilegenda Nemanja Vidić uskoo, että seuran pitäisi keskittyä Tottenhamin Harry Kanen sijasta muihin hyökkääjävaihtoehtoihin.

Uutisoimme tällä viikolla Telegraphin tietojen pohjalta, että United on ryhtynyt selvittämään, mitä Kanen, 29, hankkiminen tämän kesän siirtoikkunassa vaatisi.

Englannin maajoukkuekapteenin ja Spursin sopimus on voimassa enää ensi kauden, jonka jälkeen hän voi lähteä Tottenhamista ilmaiseksi, ellei uutta diiliä synny.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Should Harry Kane leave Tottenham this summer? 🤔

Manchester Unitedia vuosina 2006-2014 edustanut Vidić, 41, sanoo, että hänen ex-seuransa pitäisi keskittyä etsimään ykköskärki, joka voisi johtaa Unitedin hyökkäyslinjaa vuosien ja vuosien ajan. Kolmekymppisiään kesällä juhliva Kane ei hänen mielestään sovi siihen profiiliin.

– En ostaisi hyökkääjää, jos en olisi sataprosenttisen varma. Kuinka paljon hän maksaa? Kuinka vanha hän on? Hän (Kane) on ollut huippuhyökkääjä viimeisten kymmenen vuoden ajan ja hän tulee varmasti tekemään maaleja, mutta suosisin ehdottomasti muita vaihtoehtoja, kommentoi Vidić Rio Ferdinandin YouTube-kanavalla.

– Mitä tahansa muita vaihtoehtoja onkin, suosin niitä. On olemassa tapa saada hyökkääjä moneksi vuodeksi. Seuran on ajateltava pitkälle, on löydettävä pelaajia, jotka ovat 23- tai 24-vuotiaita. Heidän pitää pysyä siellä seitsemän vuotta. Varsinkin kun puhutaan joukkueen sydämestä.