Jürgen Klopp myöntää katuvansa yhteenottoaan erotuomari Paul Tierneyn kanssa Liverpoolin sunnuntain valioliigaottelussa Tottenhamia vastaan.

Liverpool-luotsi Klopp sai Tierneyltä varoituksen tuuletettuaan Diogo Jotan lisäajan voittomaalia neljännen erotuomarin John Brooksin edessä.

Liverpool voitti Jotan osumalla ottelun 4-3-lukemin. Klopp selitti puhuttavaa reaktiotaan turhautumiseen Tottenhamin aiemmin tekemästä 3-3-tasoituksesta, jota edelsi Mohamed Salahin helposti vihelletty rike Ben Daviesia vastaan.

– Sitä koko tilannetta ei olisi pitänyt tapahtua. Se tapahtuu siinä hetkessä tunteiden ja vihan otettua vallan, Klopp selitti lehdistölle ennen keskiviikon Fulham-ottelua.

– Siksi minä tuuletin sillä tavalla. Mo Salahille vihellettiin rike, joka ei ollut mielestäni virheen arvoinen. Siitä tuli vapaapotku, toinen vapaapotku ja maali.

– Sitten me teimme maalin minuuttia myöhemmin ja siitä olisi pitänyt olla iloinen. Minä kuitenkin olin vain vihainen.

– En sanonut mitään väärää. Huusin vain: ”Ilman sinua, ilman sinua”, eikä siinä ollut mitään järkeä.

Klopp ei tiedä onko Tierney keskustellut yhteenotosta vielä erotuomarikomitea PGMOL:in kanssa.

– Se mitä tapahtuu, ei ole minun käsissäni. Me voitimme ottelun 4-3-lukemin uskomattomalla tavalla, mutta otsikot ovat minusta. Minä kadun sitä, eikä se ollut tarpeellista.

– Minulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä nyt tapahtuu. Emme ole kuulleet asiasta FA:ta, tuomareilta tai keneltäkään muulta.

LUE MYÖS!