Aston Villa rakentaa kunnianhimoista projektia.

Unai Emery on saanut joukkueensa loistavaan iskuun. Emery palkattiin syksyllä Steven Gerrardin korvaajaksi. Tuolloin Aston Villa oli sarjan häntäpäässä. Nyt Aston Villa on Valioliigassa seitsemäntenä ja taistelee paikasta ensi kauden europeleihin.

Aston Villa on palkkaamassa Barcelonan jalkapallojohtaja Mateu Alemanyn uudeksi urheilutoimenjohtajakseen.

Alemany on tehnyt hienoa työtä Valenciassa ja Barcelonassa. Barcelona ilmoitti aiemmin tällä viikolla Alemanyn jättävän seuran aloittaakseen uuden projektin. Espanjalaismedian mukaan Alemany siirtyy Aston Villaan.

Marcan saamien tietojen mukaan Alemany haluaa tuoda Ferran Torresin mukanaan Aston Villaan. Alemany hankki Ferranin Manchester Citystä Barcelonaan yli 50 miljoonalla eurolla vajaat puolitoista vuotta sitten. Ferran on jäänyt varsin pienelle vastuulle Xavin alaisuudessa.

Lehden mukaan Alemany haluaa hankkia myös Dušan Vlahovićin Juventuksesta. Italialaismedian mukaan Juventus aikoo myydä Vlahovićin kesällä tasatakseen tilejään.

Marca kertoo Aston Villan olevan valmis käyttämään yhteensä noin sata miljoonaa euroa saadakseen kaksikon seuraan.

LUE MYÖS