Wolverhampton haluaa hankkia Ansu Fatin kesän siirtoikkunassa.

Katalonialaislehti Sportin mukaan Wolverhampton tarjoaa Barcelonalle 30 miljoonaa euroa ja Rúben Nevesin. Barcelonan seurajohto haluaisi myydä Fatin. Fatin myynti auttaisi talousongelmien kanssa kamppailevaa seuraa ja lisäksi toisi tilaa Barcelonan täynnä olevaan palkkakattoon.

Fati ei ole kuitenkaan halukas poistumaan Barcelonasta. Fatin agentti Jorge Mendes yrittää suostutella nuorukaista lähtemään Barcelonasta. Mendes yrittää saada Fatin ymmärtämään, että laitahyökkääjä olisi Wolverhamptonissa itsestäänselvä avauskokoonpanon pelaaja. Fati on jäänyt Barcelonassa hyvin pienelle vastuulle.

Sportin mukaan Mendesin tavoite oli saada Fati siirtymään Valioliigan suurseuroihin. Mendes tiedusteli Valioliigan kärkiseuroilta kiinnostusta Fatiin, mutta yksikään ei ollut kiinnostunut mahdollisuudesta.

Mendes on vuosien aikana tuonut lukuisia edustamiaan pelaajia Wolverhamptoniin.

Barcelona on sen sijaan ollut jo jonkun aikaa Nevesin kintereillä. Neves on todennut julkisuudessa olevansa kiinnostunut Barcelonassa pelaamisesta.

LUE MYÖS