Alan Shearer kehottaa Manchester Unitedia luopumaan Antony Martialista, koska tämä ei ole Shearerin mielestä tarpeeksi hyvä Valioliigan jättiläisille.

Martial tuli sunnuntai-illan ottelussa West Hamia vastaan vaihdosta kentälle. Hänellä oli vaikeuksia päästä vaarallisille maalipaikoille sekä luoda uhkaa puolustajille. West Ham voitti kotikentällään Man Unitedin maalein 1-0.

Moni uskoi Unitedin myyvän Martialin jo viime kesänä. Hän oli viime kauden toisen puoliskon lainalla Sevillassa, minkä jälkeen päävalmentaja Erik ten Hag päätti pitää ranskalaisen Old Traffordilla.

Ten Hag saattaa joutua harkitsemaan päätöstään kesällä uudelleen. Valioliigassa eniten maaleja paukuttanut ex-hyökkääjä Alan Shearer kehotti Unitedia luopumaan Martialista.

– Martialin aika Unitedissa on ohi, kertoi Shearer Hammersin voiton jälkeen Premier League Productionille.

– Ei heidän tarvitse miettiä hänen myymistään. Uskon, että se päätös on jo tehty. Sen pitäisi olla tehty.

– Martial on pelannut Old Traffordilla tarpeeksi kauan, hänellä on ollut mahdollisuutensa. Hän ei ole tarpeeksi hyvä nostamaan Man Unitedia niihin korkeuksiin, mitä seura tavoittelee.

– Jos mies olisi tarpeeksi hyvä, hän olisi vakituinen avauspelaaja. Maaleja kertyisi runsaasti. Hänen aikansa on koittanut, se on mielipiteeni, lisäsi Shearer.

Manchester United on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä yhden pisteen edellä Liverpoolia. Ensi viikonloppuna Wolves saapuu Old Traffordille Unitedin vieraaksi.

LUE MYÖS