Newcastlen kapteeni Jamaal Lascelles kertoi pohjevammastaan huonoja uutisia.

Harakoiden toppari kärsi pohjevamman harjoituksissa huhtikuun lopussa. Hän oli poissa kokoonpanosta edellisestä kahdesta joukkueensa ottelusta.

– Kärsin pohjevammasta. Se pitää minut sivussa noin 5-6 viikkoa. Aion silti olla paikan päällä jokaisessa ottelussa kannustamassa tovereitani. Tämä on todella harmittavaa, mutta olen varma nopeasta kuntoutuksestani, kertoi Lascelles Newcastleworldille.

– Pystyn kävelemään ihan normaalisti. Tällä hetkellä poljen kuntopyörää, ja uskon pystyväni nostamaan tempoa aika piakkoin. Minun täytyy keskittyä huolellisesti kuntoutukseen. Se on osa jalkapalloa. Olen säästynyt pahemmilta loukkaantumisilta viime aikoina. Teen paljon töitä, jotta voin tulla takaisin parempikuntoisena, kapteeni lisäsi.

Kaikki kilpailut mukaan lukien, on Lascelles esiintynyt ainoastaan 11 ottelussa tällä kaudella. Fabian Schär sekä viime kesänä Newcastleen siirtynyt Sven Botman ovat nousseet päävalmentaja Eddie Howen vakituisiksi avaustoppareiksi.

LUE MYÖS