Manchester City isännöi Real Madridia ensi viikolla Mestarien liigan välierän toisessa ottelussa. Tiistaina pelattu ensimmäinen ottelu päättyi 1-1.

Cityssä toista kauttaan pelaava Jack Grealish vaikutti itsevarmalta ensimmäisen välieräottelun jälkeen.

Tiistain ottelun avausmaalista vastasi kotijoukkueen Vinícius upealla laukauksella. Kevin De Bruyne tasoitti toisella puoliajalla loppulukemiksi 1-1. Joukkueet kohtaavat ensi viikolla Manchesterissa ratkaisevassa ottelussa.

City hakee revanssia Real Madridista viime kauden karvaan välierätappion jälkeen. Grealish uskoo seuransa etenevän tällä kertaa finaaliin. City on ollut todella vaikea vastus kotikentällään koko kauden ajan.

– Meillä on uusi joukkue tällä kaudella sekä erilaisia pelaajia, kommentoi Englannin maajoukkueen laitahyökkääjä BT Sportille.

– Olemme oppineet todella paljon viime kaudesta. Meillä on täydellinen tasapaino kokeneita pelaajia sekä nuoria maailmanluokan tähtiä. En ole koskaan aikaisemmin ollut näin itsevarma kävellessäni kentälle.

– Kun pelataan Etihadilla, tuntuu siltä kuin olisimme pysäyttämättömiä. Tulimme tänne (Santiago Bernabéulle) hakemaan voittoa, mutta siellä voittaminen tulee aina olemaan vaikeaa. Vaikka olimme pitkään maalin tappiolla, uskoimme omaan tekemiseen loppuun saakka.

– Mielestäni tasapeli oli oikeudenmukainen tulos. Heillä oli omat paikkansa ja meilläkin muutamia.

LUE MYÖS