Sheikki Jassim bin Hamad Al Thani haluaa palkata Manchester Unitedin pelaajalegendoja organisaation avainrooleihin, jos hänen ostotarjouksensa seurasta hyväksytään, kertoo ESPN.

Jassim kilpailee Unitedin ostamisesta Sir Jim Ratcliffen Ineos-yhtiön kanssa. Lisäksi useat yhdysvaltalaiset pääomasijoitusyhtiöt ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita lainaamaan rahaa joko mahdolliselle uudelle omistajalle tai Glazerin perheelle, joka on omistanut seuran vuodesta 2005 alkaen.

ESPN:n mukaan sheikki Jassimin edustajat ovat olleet yhteydessä vuoden 1999 triplamestaruuden voittaneen joukkueen ja vuoden 2008 Mestarien liigan voittaneen joukkueen pelaajiin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Manchester Unitedin managerilegenda Sir Alex Ferguson toivoi vuonna 2013 eläkkeelle jäädessään, että seura toimisi kuin Bayern München, joka palkkaa usein entisiä pelaajiaan johtotehtäviin, mutta Glazerit eivät ole ottaneet hänen suositustaan käytäntöön.

Bryan Robson, Denis Irwin ja Andy Cole toimivat Manchester Unitedin lähettiläinä, mutta tekninen johtaja Darren Fletcher on tällä hetkellä ainoa ex-pelaaja Unitedin johtotehtävissä.

Sosiaalisessa mediassa sheikki Jassimin suunnitelmaan on suhtauduttu kaksijakoisesti. Osa kannattajista näkisi mielellään enemmän seuran entisiä pelaajia Manchester Unitedin palveluksessa. Osa taas näkee suunnitelman kannattajien mielistelynä, joka johtaisi pahimmillaan siihen, että seura palkkaisi osaamattomia ihmisiä tärkeisiin tehtäviin.