Southamptonin pelit jatkuvat ensi kaudella Mestaruussarjassa.

Saintsin putoaminen Valioliigasta varmistui lauantaina, kun se hävisi kotikentällään Fulhamille 0-2.

Carlos Vinícius vei vieraat johtoon toisen jakson alussa ja Aleksandar Mitrović puski loppulukemat taululle 72. minuutilla.

Sarjajumbo olisi tarvinnut voiton pitääkseen säilymishaaveensa elossa. Kirjoitushetkellä Saints on putoamisviivasta kahdeksan pisteen päässä, eikä sillä ole kuin kaksi ottelua jäljellä.

20Southampton38672536-7325

Southamptonilla on meneillään 11. peräkkäinen kausi Valioliigassa ja kaikkiaan 46. kausi Englannin pääsarjatasolla. Tähän kevääseen päättyvällä pääsarjaputkella sen paras sijoitus oli kuudes, kaudella 2015-16.

Saints on voittanut tällä kaudella vain kuusi ottelua, vähiten kaikista joukkueista, ja kerännyt keskimäärin vain 0,67 pistettä per peli.

Marraskuussa Southampton antoi kenkää monivuotiselle päävalmentajalleen Ralph Hasenhüttlille. Hänen paikkansa otti Lutonista hankittu Nathan Jones, joka sai kuitenkin lähtöpassit jo 14 pelin jälkeen. Helmikuun puolivälistä asti Saintsia on luotsannut Rubén Sellés, joka palkattiin seuraan viime kesänä apuvalmentajaksi.