Gabriel Martinelli kuvattiin suojakenkä jalassaan sen jälkeen, kun hän oli loukannut nilkkaansa Arsenalin 0–3-tappiossa Brightonille sunnuntai-iltana.

Tykkimiesten brassihyökkääjä joutui 20 minuutin kohdalla vaihtoon sen jälkeen kun Brightonin keskikenttäpelaaja Moises Caicedo oli liukunut häntä voimalla jaloille.

Martinelli suuntasi suorinta tietä pukusuojiin, mutta nilkutti suojakenkään puettuna kentälle päätösvihellyksen jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Football Daily

@footballdaily
Gabriel Martinelli wearing a protective boot at full-time 🤕

Arsenal ei ole vielä antanut virallista päivitystä siitä, nähdäänkö 21-vuotias ennen kauden loppua kentällä.

– Emme tiedä. Hän on tällä hetkellä suojasaappaassa. Hänen oli hyvin epämukavaa kävellä, eikä hän voinut jatkaa pelaamista, joten meidän on tietenkin tehtävä skannaukset selvittääksemme vamman laajuuden, Mikel Arteta kertoi ottelun jälkeen.

Arsenalin lääkintätiimin johtaja Gary O’Driscoll kertoi kuitenkin eräälle kannattajalle stadionin ulkopuolella, että on toiveikas Martinellin pikaisen paluun suhteen.

– [Hän on] tuskissaan. Se oli kauhea, häpeällinen rike, O’Driscoll sanoi fanille.

– Hän on hieman kipeä, mutta hänen pitäisi olla kunnossa [ennen kauden loppua].

Laitapuolustaja Oleksandr Zinchenkon suhteen O’Driscoll kuitenkin myönsi, ettei ole varma, nähdäänkö ukrainalaista enää tällä kaudella.

– Kaikki taistelevat paluusta seuraavaan peliin, hän lisäsi ja nyökkäsi, kun häneltä kysyttiin, koskeeko tämä myös ranskalaistoppari William Salibaa, joka on ollut poissa maaliskuun puolivälistä lähtien.

𝑲𝒖𝒔𝒉

@KushAFC_
Gary O Driscoll ( Head of Medical Services at Arsenal ) gives update to a fan on Martinelli after the horror foul and Zinchenko 👇