Liverpool on vahvistanut, että keskikenttäpelaajat James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain ja Naby Keïta sekä hyökkääjä Roberto Firmino jättävät seuran tämän kauden jälkeen.

Nelikosta jokaisella päättyy sopimus tulevana kesänä.

Firmino, 31, oli ainoa, jonka lähtö oli vahvistettu epävirallisesti jo aiemmin, mutta uutinen ei tule yllätyksenä muidenkaan pelaajien osalta.

Tiedotteessaan Liverpool kertoo, että nelikkoa odottaa ”erityiset tunnustukset” ensi lauantaina, kun joukkue kohtaa Aston Villan kauden viimeisessä kotipelissään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Liverpool FC

@LFC
We can confirm Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner and Alex Oxlade-Chamberlain will leave the club upon the expiry of their contracts this summer.

Special acknowledgements will be paid to the quartet at Anfield, with further tributes to follow at the end of the season.

Lehtitietojen mukaan Firmino on mainituista pelaajista ainoa, jolle Liverpool tarjosi jatkosopimusta. Manageri Jürgen Klopp olisi halunnut pitää myös 37-vuotiaan Milnerin riveissään, mutta seura ei tarjonnut konkarille uutta diiliä, vaikka osapuolet kävivätkin neuvotteluja hyvässä hengessä.

Milnerin odotetaan siirtyvän ensi kaudeksi Brightoniin. Muiden pelaajien osalta tulevaisuuden suunnitelmista ei ole vielä tietoa.

Firmino ja Milner ovat edustaneet Liverpoolia vuodesta 2015 lähtien. Oxlade-Chamberlain, 29, saapui Anfieldille kesällä 2017 ja Keïta, 28, vuotta myöhemmin.