Brightonin pelaajat ja henkilökunta saavat 20 prosentin bonuksen joukkueen päästyä ensimmäistä kertaa historiansa aikana europeleihin, kertoo Times.

Albion pelaa ensi kaudella vähintään Konferenssiliigassa, mutta se on hyvin lähellä paikkaa Eurooppa-liigassa.

Timesin mukaan Brightonin omistaja Tony Bloom palkitsee europaikan myötä noin tuhat työntekijää 20 prosentin kertaluonteisella vuosipalkkabonuksella historiallisesta saavutuksesta. Bonuksen saavat myös seuran satunnaiset työntekijät.

Brighton kohtaa seuraavassa ottelussaan Valioliigan mestariksi kruunatun Manchester Cityn ja kauden päätöskierroksella Aston Villan, joka on ainoa joukkue, joka voi enää mennä siitä ohi.

Villan nouseminen Brightonin ohi vaatisi kuitenkin valtavaa keikahdusta joukkueiden maalieroissa, sillä Brightonin maaliero on 20 pykälää plussan puolella ja Villan vain neljä. Lisäksi Aston Villalla on jäljellä enää vain yksi peli.