Manchester Cityn tähtipelaaja Kevin De Bruyne kuittaili Arsenalin ja muiden joukkueiden suuntaan Cityn voitettua viidennen mestaruutensa viimeiseen kuuteen vuoteen.

Tykkimiehet johtivat sarjaa pitkään, mutta ote kärkipaikasta lipsui muutaman viimeisen kuukauden aikana. City käytti tilaisuuden hyväksi ja se kruunattiin mestariksi viikonloppuna, kun Mikel Artetan ryhmä hävisi Nottingham Forestille maalein 0-1.

De Bruyne kertoi mestaruuden jälkeen seuran verkkosivuille, että City ei tule koskaan kyllästymään voittamiseen kulttuuriin.

– Tykkäämme voittaa. Emme tule koskaan kyllästymään. Olemme voittaneet jo paljon, mutta haluamme voittaa entistä enemmän, sanoi belgialainen.

– Uskon meidän pystyvän voittamaan myös tulevaisuudessa. Tuntuu uskomattomalta voittaa mestaruus kolme kertaa peräkkäin. Sen eteen täytyy tehdä paljon töitä. Olemme ansainneet tämän.

– Nälkää riittää, mentaliteetti on oikea ja meillä on loistava porukka kasassa.

– Haluamme vain pelata laadukasta jalkapalloa. Pep [Guardiola] pitää ryhmän nälkäisenä ja kurinalaisena.

De Bruyne kehui myös Arsenalin alkukauden virettä.

– Arsenal oli erinomainen, varsinkin ensimmäisen puoliskon kaudesta. Me kuitenkin ansaitsimme mestaruuden lopulta. Taistelimme itsemme takaisin mestaruuskamppailuun voittamalla paljon otteluita.

– Sarjataulukko ei valehtele. Me olimme paras joukkue, hän kuittasi loppuun.

LUE MYÖS