Harry Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Kane ei ole toistaiseksi allekirjoittanut jatkosopimusta Tottenhamin kanssa ja tällä hetkellä on hyvin mahdollista, että maalitykki vaihtaa maisemaa kesällä.

Englantilaismedian mukaan Tottenham on asettanut Kanelle noin sadan miljoonan punnan hintalapun.

Tottenhamin kausi on ollut suorastaan surkea. Se on parhaillaan vasta kahdeksantena Valioliigassa ja putosi ajoissa kaikista cup-kilpailuista. Kane on sen sijaan pelannut mallikkaan kauden. 29-vuotias kärki on viimeistellyt komeat 28 maalia Valioliigassa.

Pelaajaurallaan Tottenhamissa pelanneen Jamie Redknappin mielestä Kanen pitäisi vaihtaa maisemaa kesällä.

– Tuntuu, että Tottenham on sekaisin. Jos olet Harry Kane ja sinulla on vuosi sopimusta jäljellä, niin nyt on oikea aika vaihtaa maisemaa ja hänen on tehtävä kaikkensa siirron eteen. Manchester United voi hankkia jonkun uuden hyökkääjän. Siirto Manchester Cityyn meni Kanen nenän edestä muutama vuosi sitten. Nyt hänen on painostettava seuraa päästäkseen muualle, Redknapp totesi Sky Sportsille.

Redknappin mukaan Kane ansaitsee parempaa.

– Tottenham on kuin sosiaalinen koe, jossa katsotaan, miten pitkälle kannattajat jaksavat ennen kuin he räjähtävät. Seuran on tehtävä jotain. Kukaan ei halua menettää Kanea. Kane on ollut uskomaton, mutta ansaitsee parempaa.

LUE MYÖS