Arsenalin laitahyökkääjä Reiss Nelson on solmimassa uuden sopimuksen seuran kanssa, kertoo Athletic.

Nelsonin, 23, nykyinen diili on päättymässä ensi kuun lopussa, mutta hänen on määrä solmia neljän vuoden sopimus Tykkimiesten kanssa.

Loukkaantumisista kärsinyt Nelson on esiintynyt edukseen vähäisistä minuuteistaan huolimatta, ja jatkosopimus on merkki siitä, että seurassa luotetaan häneen yhä.

Aiemmin tällä kaudella jatkosopimuksen ovat solmineet myös Aaron Ramsdale, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli ja Gabriel Magalhães.

Nelson on edustanut Arsenalia kahdeksanvuotiaasta saakka. Hän nousi edustusjoukkueeseen 17-vuotiaana suurena huippulupauksena, mutta Nelson ei ole ainakaan vielä noussut odotetunlaiseen rooliin ykkösmiehistössä.

Aiempina kausina Nelson on käynyt lainalla saksalaisessa Hoffenheimissa ja hollantilaisessa Feyenoordissa. Arsenalin edustusjoukkueessa hän on pelannut 65 ottelua, mutta aloittanut niistä yli puolet vaihdossa. Noissa peleissä Nelsonille on kirjattu seitsemän osumaa ja yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä.

Arsenalin laitakaistoille on tällä hetkellä vaikea murtautua, kun niitä miehittävät huippulupaukset Saka ja Gabriel Martinelli. Kumpikin heistä on pari vuotta Nelsonia nuorempi, mutta molemmat ovat pelanneet pelkästään tällä kaudella enemmän minuutteja Arsenalissa kuin Nelson koko uransa aikana.