Tottenham on käyttämässä laitahyökkääjänsä Dejan Kulusevskin lainasopimuksen osto-option, kertoo Athletic.

Kulusevski, 23, on pelannut Tottenhamissa lainalla Juventuksesta viime vuoden tammikuusta lähtien.

Spursin olisi ollut sopimusehdon mukaisesti pakko lunastaa ruotsalaislaituri itselleen 36 miljoonalla eurolla, jos hän olisi pelannut tällä kaudella yli 20 sarjaottelua ja Tottenham olisi tullut Valioliigassa vähintään neljänneksi.

Noista kohdista toteutui kuitenkin vain ensimmäinen, minkä myötä ostovelvoitteesta tuli osto-optio, joka on hieman alle mainitun 36 miljoonaa euroa.

Osapuolet haluavat jatkaa yhdessä, vaikka sekä Tottenhamilla että Kulusevskilla on haastava kausi takanaan. Spurs kokee, että se on saamassa rahoilleen loistavaa vastinetta tuntien Kulusevskin potentiaalin.

Viime kauden jälkimmäisellä puoliskolla Kulusevski oli olennaisessa roolissa, kun Tottenham sijoittui Valioliigassa neljänneksi. Hänen tämän kauden saldokseen muodostui 37 ottelua, kaksi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.