Tottenham on etsinyt uutta päävalmentajaa jo muutaman kuukauden ajan.

Antonio Conte sai potkut maaliskuussa. Väliaikaisvalmentaja Cristian Stellini sai niin ikään potkut vain muutaman viikon jälkeen. Ryan Mason on sittemmin työskennellyt joukkueen väliaikaisvalmentajana samalla, kun seura etsii itselleen uutta pysyvää päävalmentajaa.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Luis Enrique on Tottenhamin seurajohdon ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajakseen.

Enrique on halukas siirtymään Englantiin, kuten Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis totesi hiljattain. Napoli haluaisi myös palkata Enriquen uudeksi päävalmentajakseen, mutta luotsi haluaa työskennellä ennemmin Englannissa.

Tottenham on neuvotellut muutaman viime kuukauden aikana muun muassa Julian Nagelsmannin ja Arne Slotin kanssa, mutta kumpikaan ei lopulta halunnut tulla seuraan.

Telegraphin mukaan Tottenham pitää Celtic-luotsi Ange Postecoglouta ja Fulhamin Marco Silvaa varavaihtoehtoinaan.

LUE MYÖS