Chelsea vetäytynee Sporting CP:n keskikenttäpelaajan Manuel Ugarten huutokaupasta, kertoo Fabrizio Romano. Chelsean näkemys Ugarten markkinahinnasta ei kohtaa Qatarin omistaman Paris Saint-Germainin näkemystä. Kauppa on siis tapahtumassa PSG:n ja Sportingin välillä.

Chelsea oli yrittänyt tulla neuvotteluissa osapuolten väliin. Toimittaja Colin Millarin mukaan Ugarte olisi jo sopinut PSG:n kanssa sopimuksensa ehdoista, kun PSG oli luvannut maksaa tämän 60 miljoonan euron ulosostopykälän. Sitten Chelsea oli kertonut Sportingille ostavansa pienen osuuden portugalilaisseurasta siirron yhteydessä. Tämän seurauksena Sporting oli ilmoittanut Ugartelle, että hänen sopisi neuvotella vain Chelsean kanssa.

Chelsea tarjosi väkeväksi tiedetylle Ugartelle, 22, kahdeksan vuoden sopimusta ennen kuin se luopui neuvotteluista PSG:n esittämän ylikorkean palkkatarjouksen takia. PSG katsoo, että Chelsean menettely olisi rikkonut yleisiä sopivaisuussääntöjä.

The Daily Telegraph uutisoi viime vuonna, että Chelsean omistaja Todd Boehly on neuvotellut jonkin Portugalin liigassa kilpailevan seuran ostamisesta Chelsean ”satelliittiseuraksi”, eli joukkueeksi johon pelaajia voitaisiin siirtää ja josta pelaajia voitaisiin myös nostaa Valioliigaan.