Tottenham on periaatteessa päässyt sopuun Celticin Ange Postecogloun pestaamisesta uudeksi managerikseen, kertoo Sky Sports.

Australialainen Postecoglou, 57, nousi viime viikolla Tottenhamin ykkösehdokkaaksi ja Celtic antoi lontoolaisille tänä maanantaina luvan neuvotella hänen kanssaan.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittajan Fabrizio Romanon mukaan Postecoglou on solmimassa kahden vuoden sopimuksen, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Ange Postecoglou will become new Tottenham head coach, here we go! The agreement on two year deal plus option for further season has been reached as revealed in the morning. #THFC

Green light on final clauses, time to seal compensation documents with Celtic — then, official.

Postecoglou on luotsannut Celticiä kahden kauden ajan. Ensimmäisellä kaudellaan hän voitti Skotlannin tuplamestaruuden ja toisellaan triplan.

Aiemmin urallaan Postecoglou on luotsannut muun muassa kotimaansa pääsarjajoukkueita ja Australian miesten maajoukkuetta.

Tottenham on etsinyt uutta vakituista päävalmentajaä jo yli kaksi kuukautta annettuaan maaliskuun lopussa kenkää Antonio Contelle.

Lisää siirtouutisia: