Leicester pelaa ensi kaudella Mestaruussarjassa.

Vain harva osasi odottaa ennen päättyneen kauden alkua, että Leicester putoaisi Valioliigasta. Viimeisen kolmen kauden aikana Leicester oli sijoittunut Valioliigassa kahdesti viidenneksi ja kerran kahdeksanneksi. Lisäksi Leicester voitti FA Cupin mestaruuden keväällä 2021.

Leicesterin ykköstähti James Maddison ei aio jäädä Mestaruussarjaan. Englannin A-maajoukkueeseen kuuluvan Maddisonin nykyinen sopimus Leicesterin kanssa päättyy kesällä 2024. Leicesterin on siten myytävä Maddison tänä kesänä saadakseen hänestä siirtosumman.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Leicester on asettanut Maddisonille 40 miljoonan punnan, eli noin 46,5 miljoonan euron hintalapun. Jos Leicester saa Maddisonista 46,5 miljoonaa euroa, olisi se Mestaruussarjan historian kallein myynti.

Maddison on herättänyt kiinnostusta Valioliigassa. Timesin mukaan Tottenham on keskikenttäpelaajan kintereillä. Fabrizio Romanon mukaan Tottenhamin paikallisvastustaja Arsenal on myös kiinnostunut Maddisonista.

26-vuotias Maddison on edustanut Leicesteriä viiden vuoden ajan. Leicester hankki hänet Norwichista 25 miljoonalla eurolla kesällä 2018.