Chelsea on avannut neuvottelut Neymarista Paris Saint-Germainin kanssa.

Lehtitietojen mukaan 31-vuotias luonnonlahjakkuus seuraisi mielellään Sergio Ramosia ja Lionel Messiä, eli keräisi kimpsunsa ja kampsunsa ja siirtyisi pois Pariisista. Neymar tuli PSG:hen suurin toivein kesällä 2017. Kaudet eivät kuitenkaan ole tuoneet Mestarien liigan voittoa. Nyt hän on taas lähellä muuttoa, kuten niin monena vuotena aiemminkin.

Le10 Sport kertoo, että Chelsea on jo virallisesti ottanut yhteyttä PSG:n taloon. Neymar on pelannut aiemminkin Chelsean uuden managerin Mauricio Pochettinon alaisuudessa ja tuntee tämän. Chelsean tiedetään kiikaroivan kuumeisesti uusia vahvistuksia, ja seuran profiiliin sopii yksi megasiirto, etenkin kun edellinen kausi huipentui pelaajahankintojen sekamelskaan ja tulokselliseen katastrofiin.

On silti muistettava, ettei Neymar ole enää sama pelaaja kuin nuorempana Barcelonassa. Hän on menettänyt nopeuttaan ja muistuttaa profiililtaan yhä enemmän keskikenttäpelaajaa kuin puhdasta laituria. Päättyneellä kaudella hän teki 20 Ranskan liigan ottelussa 13 maalia ja antoi 11 maalisyöttöä.