Declan Ricen on määrä poistua West Hamista kesän siirtoikkunassa.

West Hamin seurajohto vahvisti asian keskiviikkoisen Konferenssiliigan mestaruuden jälkeen. Lue lisää täältä.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Arsenal on valmis tarjoamaan Ricestä 92 miljoonaa puntaa, eli reilut 107 miljoonaa euroa. Arsenal toivoo saavansa siirron maaliin ennen harjoituskauden käynnistymistä. Lähde kertoo Ricen olevan Arsenalin kesän siirtoikkunan ykköskohde.

Telegraphin mukaan West Hamilla on jo korvaajaehdokkaat selvillä. West Ham haluaa käyttää Ricestä tulevan siirtosumman kolmeen pelaajaan.

Lähteen mukaan West Ham on kiinnostunut Ajaxin Edson Álvarezista, Southamptonin James Ward-Prowsesta ja Leicesterin Harvey Barnesista. Southampton ja Leicester putosivat kauden päätteeksi Mestaruussarjaan. Ward-Prowse ja Barnes haluavat jatkaa uraansa Valioliigassa.

West Ham pelaa Konferenssiliigan mestaruuden myötä ensi kaudella Eurooppa-liigassa ja se auttaa edellä mainittujen pelaajien hankkimisessa.

Telegraphin mukaan myös Tottenham, Aston Villa ja Newcastle ovat kiinnostuneet Barnesista, mutta West Ham on tehnyt toistaiseksi suurimmat liikkeet pelaajaa kohtaan. Leicesterin odotetaan pyytävän Barnesista noin 45 miljoonaa euroa, mutta West Ham tarjoaa pelaajasta aluksi noin 35 miljoonaa euroa.

LUE MYÖS