West Ham on kartoittanut potentiaalisia korvaajia keskikenttäpelaajalleen Declan Ricelle, jonka odotetaan lähtevän seurasta tänä kesänä.

Hammers on hylännyt jo yhden Arsenalin tarjouksen kapteenistaan, ja apajilla on myös Manchester City.

Sky Sportsin mukaan West Hamin ehdokaslistalla Ricen, 24, korvaajaksi ovat muun muassa Fulhamin João Palhinha, Ajaxin Edson Álvarez ja Southamptonin James-Ward-Prowse.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Arsenal opening bid for Declan Rice has been rejected immediately by West Ham — sources guarantee that total value of the proposal was £80m. Not enough to convince West Ham 🚨⚪️🔴 #AFC

Man City, informed on Rice deal but Arsenal remain favourites - they’re expected to bid again.

Portugalilainen Palhinha, 27, pelasi hyvän debyyttikauden Fulhamissa, ja hänen sopimustaan on jäljellä vielä neljä vuotta. Diili ei sisällä ulosostoklauusulia, joten Fulham saattaa vaatia hänestä ison summan.

Meksikolaisen Álvarezin, 25, ja Ajaxin sopimusta on jäljellä vain kaksi vuotta, joten hän saattaa liikkua halvemmalla.

Southampton putosi kauden päätteeksi Valioliigasta, ja Ward-Prowse, 28, on selkeästi heidän himotuin pelaajansa siirtomarkkinoilla. Koko ikänsä Saintsissa viettänyt Ward-Prowse toimii joukkueen kipparina ja hänellä on monivuotinen sopimus, mutta hän vihjasi sarjaputoamisen jälkeen, että ”mitä tahansa” voi tapahtua.

Skyn mukaan West Ham pitää Ricea 140 miljoonan euron arvoisena, mutta se voi suostua myös vajaan 120 miljoonan euron tarjoukseen, jos se saa pelaajan päälle vaihtokaupassa.

Lisää siirtouutisia: