Kalidou Koulibaly on halukas siirtymään Saudi-Arabiaan, kertoo Relevo.

Relevon saamien tietojen mukaan Al-Hilalin, Chelsean ja Koulibalyn välisten neuvotteluiden on määrä jatkua seuraavien päivien aikana. Koulibaly on näyttänyt siirrolle vihreää valoa. Al-Hilal haluaa saada siirron maaliin mahdollisimman pian.

Chelsea hankki Koulibalyn viime kesänä Napolista 38 miljoonalla eurolla. Koulibaly pelasi kuitenkin surkean kauden Chelseassa ja seura on valmis myymään topparin muihin maisemiin. 

Koulibalyn, 31, rahakasta Chelsea-sopimusta on jäljellä vielä kolmen vuoden verran. Koulibalyn kausi Chelseassa oli sen verran huono, että yllättävä kiinnostus Saudi-Arabiasta tulee Chelsealle kuin lottovoittona, sillä vain harva eurooppalaisseura olisi valmis maksamaan Koulibalyn 15 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Al-Hilal on myös Romelu Lukakun ja Edouard Mendyn kintereillä. Lukaku hylkäsi Al-Hilalin ensimmäisen tarjouksen, mutta TuttoMercatoWebin mukaan seuran on määrä tehdä kärjelle uusi rahakkaampi tarjous. Lisäksi N’Golo Kanté ja Hakim Ziyech ovat siirtymässä Saudi-Arabiaan.

LUE MYÖS