Aston Villa on päässyt sponsorointisopimukseen vedonlyöntiyhtiö BK8:n kanssa. Seura julkaisi tiedotteen torstaina. BK8:n tunnus on esillä Villan pelipaidan etumuksessa seuraavalla kolmella kaudella. Valioliigaseurat ovat suostuneet poistamaan vedonlyöntiyhtiöiden mainokset paidoistaan vuoteen 2026 mennessä.

BK8 ei ole kovassa huudossa Britanniassa. Villan kannattajayhdistys vastusti yhteistyötä muutama kuukausi takaperin.

Norwich City lopetti oman yhteistyönsä BK8:n kanssa vuonna 2021, kun The Athletic oli ottanut selville, että aasialaisfirma markkinoi toimintaansa keinoilla, jotka olisivat laittomia Iso-Britanniassa.

BK8 on julkaissut YouTube-videoita, joissa naiset matkivat seksiakteja. Toisen kampanjan yhteydessä ilmestyi mainos, missä jälleen nuoret naiset olivat alusvaatteisillaan ja asettivat tarroja BK8:n logolla rinnoilleen. The Athletic löysi myös BK8:n ”lähettiläälle” kuuluneen sosiaalisen median tilin. Sillä oli hyperlinkki, joka johti hardcore-pornon pariin.

BK8 on luvannut tehdä yhteistyötä naisjärjestön kanssa ja taannut, että se antaa jokaisesta myydystä Villan kolmannesta pelipaidasta rahaa hyväntekeväisyyteen.

LUE MYÖS: