Espanjalaislehti Marcassa on esiintynyt tiistaina väitteitä, joiden mukaan Liverpool on valmis tarjoamaan 300 miljoonaa euroa Kylian Mbappésta. Ökyseura Paris Saint-Germainissa pelaavan Mbappén siirto olisi lajihistorian kallein investointi.

Liverpool ei ole tuhlaajan maineessa, vaikka seuran yksittäiset jättihankinnat ovat menestyneet hyvin. Useiden lähteiden mukaan Real Madrid on pitkään ollut todennäköisin vaihtoehto Mbappén seuraavaksi joukkueeksi. Pelaaminen Madridissa on tiettävästi hänen unelmansa, ja ilmapiiri Pariisissa on hapannut.

Jalkapalloa seuraava maailma kohahti aiemmin kesällä, kun selvisi, että Mbappé kieltäytynee jatkosopimuksesta.

– Uutisia tullaan julkaisemaan pitkin viikkoa. Saamme uutisia Englannista ja Saksasta. Liverpool kilpailee Real Madridin kanssa ja haluaa maksaa omaisuuden Mbappésta. Tuo omaisuus olisi suunnilleen 300 miljoonaa, sanoo pelaaja-agentti Marco Kirdemir Marcalle.

Kirdemirillä sanotaan olevan hyvät kontaktit Saudi-Arabiaan sekä Qatariin, joka omistaa PSG:n. Hänellä itsellään on parhaillaan 22 asiakasta, joiden yhteisarvo on noin puoli miljoonaa euroa.

Mbappé, 24, on ollut vuosikausia maailman parhaita pelaajia. Vauhtihirmu teki viime kaudella PSG:lle 41 maalia ja sai lukuisia henkilökohtaisia palkintoja.