Manchester Cityn toimitusjohtaja Ferran Soriano sanoo, että seura ei halunnut poiketa siirtostrategiastaan West Hamin keskikenttäpelaajan Declan Ricen tapauksessa.

Ricen, 24, odotetaan siirtyvän tänä kesänä Arsenaliin, koska City vetäytyi neuvotteluista keskiviikkona.

West Ham hylkäsi kummankin seuran 90 miljoonan punnan tarjoukset kipparistaan, eikä City halunnut enää korottaa tarjoustaan. Sen jälkeen Arsenal pääsi Hammersin kanssa sopuun Englannin 105 miljoonan punnan (noin 122 miljoonaa euroa) ennätyssummasta. Seurat neuvottelevat enää diilin maksuehdoista.

Sorianon mukaan Cityllä ei ole nykyään tarvetta lähteä tarjouskilpailuihin mukaan, jos se kokee pelaajan hinnan karkaavan liian isoksi. Aiempina vuosina tilanne olisi voinut olla toinen.

– Jos katsotaan, mitä teimme tämän projektin aluksi, meillä oli iso tarve muutoksille ja investoinneille, mutta ei enää. Jos katsotaan, mitä olemme tehneet viimeisten viiden vuoden aikana, uusiin pelaajiin tekemämme investoinnit ovat hyvin harkittuja, kommentoi Soriano Mirrorin mukaan.

– Emme ole viime vuoden tai kolmen tai viiden viime vuoden suurimpia nettokuluttajia. Meillä on alusta, jossa tiedämme, mitä tehdä, ja voimme tehdä sen ajan kanssa ja älykkäästi. Kun emme pidä jostain diilistä, vetäydymme pois emmekä panikoi.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Declan Rice vs Arsenal's midfielders last season...📊

Linkki twiittiin.