Manchester United jatkaa neuvotteluja maalivahtinsa David de Gean uudesta sopimuksesta ensi viikolla, kertoo Sky Sports.

De Gean, 32, nykyinen diili päättyy tänään, perjantaina. Hän viettää viikonloppuna häitään kotimaassaan, eikä United halua häiritä häntä.

Espanjalaistorjuja on edustanut Manchester Unitedia jo 12 vuotta siirryttyään seuraan kesällä 2011 Atlético Madridista. De Gea on pelannut Unitedissa 545 ottelua, ja hän on seuran kaikkien aikojen nollapelitilastossa kärkisijalla.

Viime kausina de Gea on saanut kritiikkiä etenkin jalalla pelaamisestaan ja muutamista kohtalokkaista virheistään, mutta torjujana hän on yhä parhaimmillaan maailmanluokkaa.

Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on estänyt varamaalivahtinsa Tom Heatonin siirron nousijajoukkue Lutoniin de Gean sekavasta sopimustilanteesta johtuen.

De Gea suostui jo merkittävään palkanalennukseen, mutta sitten United veti tarjouksensa takaisin ja ehdotti hänelle vielä pienempää palkkaa. Tuoreimpaan ehdotukseen espanjalaistorjuja ei ole vielä vastannut.

Heatonin ja de Gean lisäksi Unitedin riveistä löytyy Dean Henderson, joka pelasi viime kauden lainalla Nottingham Forestissa, mutta myös hänen tulevaisuutensa on hämärän peitossa. Henderson, 26, on tehnyt julkisesti selväksi, että hän ei halua jäädä kenenkään kirittäjäksi. Huhuissa yhtenä mahdollisuutena on pidetty paluuta Forestiin pysyvällä siirrolla.

Lehtitietojen mukaan manchesterilaiset pitävät silmällä myös Internazionalen André Onanaa, 27, mutta United ei aio tehdä tarjousta kamerunilaisvahdista ennen kuin de Gean tilanne on selvillä.

ESPN FC

@ESPNFC
David de Gea is the only player left from Man United's last Premier League winning team ⏳🏆

Linkki twiittiin.