Internazionalen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta on vahvistanut, että Manchester United on ilmaissut kiinnostuksensa maalivahti André Onanaa kohtaan.

Unitedin monivuotinen ykkösmaalivahti David de Gea on tällä hetkellä virallisesti sopimukseton pelaaja. Neuvotteluja hänen uudesta diilistään jatketaan ensi viikolla, kunhan espanjalaistorjuja on viettänyt häitään kotimaassaan.

De Gea, 32, suostui jo hiljattain merkittävään palkanalennukseen, mutta sitten United veti tarjouksensa takaisin ja ehdotti hänelle vielä pienempää palkkaa. Tuoreimpaan ehdotukseen espanjalaisvahti ei ole vielä vastannut.

Manchester United on pitänyt silmällä maalivahteja myös muista seuroista siltä varalta, että de Gea jättää seuran lopullisesti. Yksi ehdokkaista on Onana, 27, joka pelasi Unitedin managerin Erik ten Hagin alaisuudessa Ajaxissa.

– Manchester United on ilmaissut kiinnostuksensa [Onanaan], mikä saattaa johtaa tai olla johtamatta tarjoukseen tulevina päivinä, kommentoi Marotta Athleticin mukaan.

– Kun se (tarjous) tapahtuu, sekä Inter että pelaaja arvioivat asian huolellisesti.

– Onana ei ole saanut vielä minkäänlaista virallista tarjousta Manchester Unitedilta.

Inter hankki Onanan vuosi sitten hänen jätettyä Ajaxin, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime edeltävään kauteen. Kamerunilaisvahti pelasi debyyttikaudellaan Interissä 41 ottelua päästäen niissä yhteensä 36 maalia ja pitäen maalinsa puhtaana 19 pelissä. Hänet tunnetaan erityisesti vahvasta jalalla pelaamisesta, joka taas on ollut yksi de Gean selkeistä kehityskohteista.

Lehtitietojen mukaan Inter haluaa Onanasta 50-55 miljoonaa euroa.

Linkki twiittiin.