Tottenhamin uusi manageri Ange Postecoglou sanoo, että hän haluaa esittää visionsa joukkueen tähtihyökkääjälle Harry Kanelle, jonka tulevaisuus on hämärän peitossa.

Kanen, 29, ja Tottenhamin sopimus päättyy tulevan kauden jälkeen, ja Bayern München on hänen perässään.

Lehtitietojen mukaan Saksan suurseura on tehnyt Kanesta toisen tarjouksensa, joka on tiettävästi 80 miljoonaa euroa, mutta Tottenhamin odotetaan hylkäävän se.

– Kane on yksi maailman parhaista hyökkääjistä, ja haluan hänet mukaan tähän. Haluan vain esitellä itseni Harrylle, kertoa hänelle näkemykseni, saada häneltä käsityksen siitä, mikä hänen näkemyksensä on, ja yrittää menestyä, kommentoi Postecoglou BBC:n mukaan.

– Keskustelen hänen kanssaan siitä, miten voimme tehdä tästä seurasta menestyvän, eikä ole epäilystäkään siitä, että hänkin haluaa sitä.

Aussivalmentajalta kysyttiin, onko hän saanut Tottenhamilta takeita Kanen tulevaisuudesta.

– Ei, en ole saanut mitään takeita, enkä odottaisi sellaisia. Yritän keskittyä siihen, mitä tiedän nyt, ja Harry on osa joukkuetta.

– En usko, että minun tehtäväni on istua tässä ja kohdella ihmisiä tavalla tai toisella heidän tilanteidensa vuoksi. Minusta on tärkeää kohdella kaikkia samalla tavalla.

Lehtitietojen mukaan Tottenham on tehnyt Kanelle erittäin rahakkaan jatkosopimustarjouksen, mutta Englannin maajoukkuekapteeni ei aio vastata ehdotukseen ainakaan siirtoikkunan aikana.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Tottenham have no intention of accepting Bayern Munich's latest offer for Harry Kane for just an €80m fixed fee.

It's not enough.

Kane will speak to Postecoglou in the next few days in what could be crucial talks for Kane's future.

(Source: @FabrizioRomano)

Linkki twiittiin.