Fulham ja West Ham ovat kiinnostuneita Manchester Cityn topparista Taylor Harwood-Bellisistä, kertoo BBC.

Harwood-Bellis, 21, johdatti tänä kesänä kapteenin ominaisuudessa Englannin alle 21-vuotiaiden Euroopan-mestariksi. Viime kauden päätteeksi hän pääsi juhlimaan mestaruutta myös lainaseurassaan Burnleyssä, joka nousi näyttävästi Valioliigaan.

BBC:n mukaan City haluaa topparilupauksestaan noin 17,5 miljoonaa euroa. Harwood-Bellis on esiintynyt manchesterilaisten edustusjoukkueessa kahdeksan kertaa. Hänen ja Cityn sopimus päättyy vajaan vuoden kuluttua.

Fulhamin ja West Hamin lisäksi Harwood-Bellisiä on tarkkaillut myös moni muu Valioliigan seura. Manchester Cityssä topparilupauksen voi olla vaikea taistella minuuteista Rúben Diasia, Nathan Akéa, John Stonesia ja Manuel Akanjia vastaan.

England

@England
The #YoungLions skipper.

© Taylor Harwood-Bellis 🏆

Linkki twiittiin.