Saudi-Arabian pääsarjassa pelaava Al-Ittihad on tekemässä Liverpoolille virallista tarjousta keskikenttäpelaaja Fabinhosta, kertoo Athletic.

Al-Ittihadin tarjouksen kerrotaan olevan noin 47 miljoonaa euroa ja Liverpoolin odotetaan vastaavan siihen nopeasti.

Fabinho, 29, on Liverpoolin vakioavauksen pelaaja, eikä hänelle ole korvaajaa valmiina. Liverpool on kuitenkin kartoittanut puolustavan keskikentän tontille useita vaihtoehtoja, joista yksi on Southamptonin Roméo Lavia.

Liverpoolin ja Fabinhon sopimusta on jäljellä vielä kolme vuotta, joten seuralla ei ole tarvetta tinkiä hintapyynnössään, jos se päätyy myymään hänet.

Fabinho siirtyi Liverpoolin kesällä 2018 AS Monacosta 45 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Anfieldin isäntien väreissä 219 ottelua ja voittanut seuran kanssa seitsemän pokaalia. Brasilian A-maajoukkueessa Fabinho on esiintynyt 29 kertaa.

Liverpoolin keskikenttä on kokenut jo entuudestaan isoja muutoksia viime kauden jälkeen. James Milner, Naby Keïta ja Alex Oxlade-Chamberlain ovat vaihtaneet maisemaa ja Fabio Carvalho on lähetetty lainalle. Tilalle on vuorostaan hankittu Alexis Mac Allister ja Dominik Szoboszlai.

Fabinhon lisäksi Saudi-Arabiaan yritetään houkutella myös Liverpoolin kapteenia Jordan Hendersonia, joka on saanut erittäin rahakkaan tarjouksen Steven Gerrardin luotsaamalta Al-Ettifaqilta.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Al-Ittihad set to make concrete bid to sign Fabinho from Liverpool for £40m. Expected to develop fast one way or other. Key issue for #LFC is letting No6 go without replacement but working on this - Romeo Lavia among multiple options @TheAthleticFC #SPL theathletic.com/4687878/2023/0…
theathletic.com

Al Ittihad set to make £40m offer for Fabinho

Al Ittihad are set to approach Liverpool with a concrete offer to buy Fabinho. The Saudi Pro League club’s bid for the Brazilian international, 29, is expected to be worth £40million and it is...

Linkki twiittiin.