Chelsea ja Crystal Palace kilpailevat Flamengon hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta Matheus Françasta, kertoo Athletic.

Brasiliaa nuorten maajoukkueissa edustanut França, 19, on pelannut Flamengon edustusjoukkueessa 59 ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia.

Chelsea on uusien omistajiensa alaisuudessa kääntänyt entistä enemmän katsettaan Etelä-Amerikan suuntaan etsiessään potentiaalisia nuoria pelaajia. Stamford Bridgelle ovat hiljattain siirtyneet muun muassa Andrey Santos Vasco da Gamasta ja Kendry Paez Independiente del Vallesta.

Palace on kaavaillut Françasta potentiaalista korvaajaa ykköstähdelleen Wilfried Zahalle, jonka sopimus päättyi viime kauteen. Zaha, 30, on saanut Palacelta seurahistorian suurimman sopimustarjouksen, mutta hänellä on kysyntää ympäri maailmaa.

Crystal Palace saattaa joka tapauksessa yrittää hankkia Françan, vaikka Zaha jäisikin seuraan.

Linkki twiittiin.