West Hamin manageri David Moyes sanoo, että hänen joukkueensa ei voi tehdä uusia hankintoja ennen kuin keskikenttäpelaaja Declan Ricen siirto Arsenaliin on sinetöity.

Ricen, 24, on määrä siirtyä Tykkimiesten riveihin 122 miljoonan euron kaupassa, mutta sen loppuun viemisessä on mennyt odotettua pidempään. Seurat pääsivät siirtokorvauksesta sopuun yli kaksi viikkoa sitten.

Siirto on viivästynyt Arsenalin päädyssä paperitöiden takia. Sky Sportsin mukaan West Hamissa ollaan turhautuneita tilanteeseen, mutta Arsenal on vakuuttanut, että asiakirjat saadaan allekirjoitettua ja toimitettua eteenpäin tänään, perjantaina.

Tykkimiehet haluaa siirron maaliin ennen kuin joukkue lähtee sunnuntaina Yhdysvaltain-kiertueelleen. Rice on tiettävästi suorittanut jo Arsenalin lääkärintarkastuksen ja harjoitellut itsenäisesti lomallaan Portugalissa.

– Te (lehdistö) tunnutte tietävän siitä enemmän kuin minä ja saavan uutiset nopeammin kuin minä! kommentoi Moyes lehdistötilaisuudessaan.

– Me emme voi oikein suunnitella mitään ennen kuin se on valmis. Kaikki tietävät tilanteen. Odotamme, että jotain tapahtuu.

– En usko, että voimme korvata Declanin yksi yhteen vastaavalla pelaajalla, mutta vahvistamme joukkuetta ajan mittaan. Emme kerro mitään nimiä tai mitä aiomme tehdä.

Rice on edustanut West Hamia yhtäjaksoisesti 14-vuotiaasta asti ja esiintynyt Hammersin edustusjoukkueessa 245 kertaa. Päättyneellä kaudella hän johdatti kapteenin roolissa joukkueensa Konferenssiliigan mestariksi.