Bundesliigaseura Bayern Münchenin urheilutoimenjohtajan Uli Hoeneßin mukaan Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane haluaa siirtyä Bayerniin. Osapuolten välillä on herrasmiessopimus, että Kane ei enää pane verkkojaan vesille, vaan neuvottelee ainoastaan Bayernin kanssa.

– Harry Kane on tehnyt meille hyvin selväksi, että hän on tehnyt päätöksensä, sanoi Hoeneß hiljattain toimittaja Kerry Haun mukaan.

– Jos hän pitää lupauksensa, hankimme hänet. Tottenhamin on luovutettava. Meidän on saatava Daniel Levylta (Tottenhamin puheenjohtaja) Kanen pyyntihinta.

Lue lisää: Bayern München jahtaa Harry Kanea – näin kommentoi Tottenhamin uusi manageri

Hoeneß kertoo, että keskusteluyhteys on auki, olkoonkin että Levy on erittäin jyrkän neuvottelukumppanin maineessa. Vahvistamattoman raportin mukaan Bayern on tarjonnut Kanesta 80 miljoonaa euroa. Kanen, 29, nykyinen sopimus on määritelty päättyväksi ensi kesänä.

– Kane haluaa pelata Euroopassa. Tottenham ei siellä ole ensi kaudella, me olemme, jatkoi Hoeneß Maximilian Kochin mukaan.

– Hänellä on [nyt] toinen mahdollisuus liittyä eurooppalaiseen huippuseuraan.

– Pidämme Harry Kanen agenteista, hänen isästään, veljestään. He ovat erittäin miellyttäviä ihmisiä. Toistaiseksi Kanen leiri on seisonut sanojensa takana. Jos tilanne jatkuu ennallaan, kaikki on OK.

Bayernin avoimuus poikkeaa englantilaisesta tavasta pelata kortteja. Englannissa seurajohtajat harvemmin vahvistavat lehtitietoja siirtoneuvotteluista.

Kane on tehnyt 320 liigaottelussa käsittämättömät 213 maalia.