Manchester City ja Al-Ahli ovat päässeet sopuun laitahyökkääjä Riyad Mahrezin siirrosta Saudi-Arabiaan, kertoo Athletic.

Algerialaislaiturin alustavaksi siirtosummaksi on sovittu 35 miljoonaa euroa, mutta summa saattaa kasvaa bonusten myötä vielä viidellä miljoonalla eurolla.

Mahrez, 32, osallistuu Al-Ahlin lääkärintarkastukseen torstaina. Hänen odotetaan allekirjoittavan saudiseuran kanssa kolmen vuoden sopimus, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Manchester City on laatinut suunnitelmia sen varalle, että Mahrez jättää seuran. Hänelle pitää etsiä korvaaja, ja samalla City on korostanut tarvettaan pitää kiinni Bernardo Silvasta. Seura ei missään nimessä halua menettää kumpaakin pelaajaa samana kesänä.

Mahrez siirtyi Cityyn kesällä 2018 Leicesteristä 68 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut manchesterilaisten kanssa 236 ottelua tehden niissä yhteensä 78 maalia ja syöttäen 59. Pokaaleja Mahrezille on kertynyt Cityssä 11 kappaletta.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Al Ahli have agreed a deal to sign Riyad Mahrez from Manchester City in a deal worth €35million (£30.4m, $39.2m) plus €5m in add-ons.

More from @David_Ornstein

Linkki twiittiin.