Callum Hudson-Odoin viime kausi oli pettymys.

Hudson-Odoi siirtyi Chelseasta lainalle Bayer Leverkuseniin. Hudson-Odoi sai varsin mukavasti vastuuta alkukaudesta, mutta sittemmin laitahyökkääjä jäi hyvin pienelle peliajalle Xabi Alonson alaisuudessa. Hudson-Odoi palasi lainansa jälkeen Chelsean vahvuuteen, mutta ei pelaa ensi kautta Lontoossa.

Muun muassa Fabrizio Romanon ja The Guardianin saamien tietojen mukaan Chelsea neuvottelee Lazion kanssa Hudson-Odoin siirrosta. Hudson-Odoin sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, joten kyseessä on pysyvä siirto.

Lazion päävalmentaja Maurizio Sarri valmensi Hudson-Odoita Chelseassa kauden 2018-19.

22-vuotiaan Hudson-Odoin ura on ollut laskusuhdanteessa jo muutaman vuoden ajan vähäisten peliminuuttien vuoksi. Hudson-Odoita pidettiin vielä hiljattain todellisena huippunuorukaisena, mutta ura on sittemmin ajautunut pienoiseen syöksykierteeseen.

Romanon mukaan myös ainakin Fulham on kiinnostunut Hudson-Odoista.