Wilfried Zaha on jättänyt Crystal Palacen sopimuksensa päätyttyä. Hyökkääjätähti jatkaa uraansa Turkissa Galatasarayssa tehtyään kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

– Wilfried Zaha jättää Crystal Palacen meidän historiamme parhaana ja suurimman vaikutuksen tehneenä pelaajana. Hän halusi uusia haasteita ja jotakin erilaista ennen uransa päättymistä. Me kaikki ymmärrämme sen, seuran puheenjohtaja Steve Parish kommentoi tiedotteessa.

– Me emme olisi sama seura ilman Zahaa tänä päivänä. Aloitamme 11 peräkkäisen kautemme pääsarjatasolla ja hän on ollut useimmissa näissä keihäänkärkemme. Uskomaton pelaaja, joka tarjosi meille uskomattomia hetkiä kentällä ja teki kovasti töitä yhteisön puolesta.

Zaha, 30, liittyi Crystal Palacen akatemiaan kahdeksanvuotiaana. 17-vuotiaana edustusjoukkueeseessa debytoinut laituri pelasi yhteensä 458 ottelua seuran edustusryhmässä.

Zaha on Eaglesin kaikkien aikojen ottelutilastoissa kolmantena. Hän viimeisteli 90 maalia seuran paidassa, mukaan lukien 68 Valioliigassa.

Zaha äänestettiin myös Crystal Palacen vuoden pelaajaksi kolmena peräkkäisenä vuonna.

– Olin hyvin surullinen kuultuani Wilfin haluavan lähteä ja aloittaa uuden luvun jalkapallourallaan. Toivoin hänen aina jatkavan täällä ja olisin hyötynyt työskentelystä hänen kanssaan tulevalla kaudella, Eagles-luotsi Roy Hodgson harmitteli Zahan lähtöä.

– Seura menettää ikonisen hahmon ja on harmillista ettemme pystyneet suostuttelemaan Wilfiä jäämään pidemmäksi aikaa. Voimme toivottaa hänelle ja hänen perheelleen vain onnea uudessa ympäristössä.

LUE MYÖS!